Uitnodiging, oproep of dagvaarding ontvangen?

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een verhoor bij de politie? Kreeg u een oproep van het Openbaar Ministerie voor een TOM-zitting? Wil de officier van justitie u een strafbeschikking uitreiken of een transactie aanbieden? Heeft u een dagvaarding ontvangen om als verdachte voor de rechter te verschijnen? Vermoedt u dat de politie u op het spoor is en dat u mogelijk binnenkort wordt aangehouden?

Dan zit u met veel vragen:

Moet u aan de oproep gehoor geven? Wat staat er mijn strafdossier? Zijn er bewijzen tegen mij? Ben ik verplicht om mee te werken aan het onderzoek? Kan ik beter bekennen, ontkennen of zwijgen? Wat zijn de gevolgen daarvan? Welke straf kan ik krijgen? Moet ik schadevergoeding betalen? Hoe kan ik zelf met getuigen of bewijzen komen die in mijn voordeel spreken?

Voor een advies op maat van een deskundige advocaat neemt u voor een vertrouwelijk gesprek contact op met ons kantoor. Alle informatie wordt discreet behandeld.

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.